پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

یکی از باورهای نادرست در بین افراد مصرف عرق نعنا به هنگام ترش کردن یا ریفلاکس معده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز درمانی اظهار داشت : ترش کردن یا افزایش ترشح اسید معده و برگشت اسید از معده به مری، به علت شل شدن دریچه تحتانی مری اتفاق می افتد که اگر این مسئله کنترل نشود منجر به زخم مری می شود .

مریم صالحی ابراز داشت : ترش کردن درچاقی شکمی، بارداری ، شیمی درمانی ، رادیوتراپی در ناحیه گردن و شکم ،مصرف برخی داروها ،استعمال قلیان و سیگار و استرس مزمن اتفاق می افتد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج در ادامه افزود :  که یکی از باورهای نادرست در بین افراد مصرف عرق نعنا به هنگام ترش کردن یا ریفلاکس معده است.

مریم صالحی خاطر نشان کرد : مصرف نعنا ، آدامس نعنایی ، عرق نعنا و هر ماده غذایی که از نعنا تهیه شده سبب شل شدن بیشتر
این دریچه می شود .در نتیجه مصرف این ترکیبات باعث افزایش ترش کردن می شود.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز  در پایان توصیه نمود جهت پیشگیری از ترش کردن پروتئین هایی نظیر گوشت ها را محدود کنید ، مصرف ادویه ها را کم کنید ، بلافاصله بعد از غذاخوردن نخوابید و از فعالیت های شدید بعد از غذا خوردن پرهیز کنید.